Ontdek het effect van NIBC Direct

Effect Van NIBC Direct

Samen uitblinken

 • Onze experts, jouw team

  Een ingewikkelde klantsituatie, heb je een vraag of wil je sparren met een expert? Dan staan we voor je klaar. Wij zijn onderdeel van jouw team en denken graag met je mee. Lees meer over onze experts.

 • Wij denken met jou mee

  Met onze Think Yes mentaliteit denken we in mogelijkheden. We zoeken oplossingen en denken met je mee. Ook wanneer het lastig lijkt.

 • Dat gaat makkelijk

  Met één druk op de knop toegang tot de hypotheekgids, download de productkaarten of stel je vraag aan onze experts van de Hypotheekdesk. Alle informatie makkelijk en snel beschikbaar via onze website.

Over ons
Twee Vrouwen In Overleg Met Laptop

MijnNIBCDirect App & Portal!

 • Digitaal overzicht

  Via de persoonlijke app en portal heeft je klant alles overzichtelijk. Dus de hypotheek aanpassen, extra aflossen of een declaratie voor de verbouwing? Het is altijd en overal mogelijk.

 • Gemakkelijk extra aflossen

  Extra aflossen? Dat is bij NIBC Direct geen probleem. Je klant mag jaarlijks tot 20% van de lening boetevrij terugbetalen. Als je klant aflost wordt hij of zij automatisch beloond met een lagere hypotheekrente. Bekijk de video

 • Declareren binnen 2 minuten!

  Tijdens het verbouwen heeft je klant zijn of haar handen vol en snappen we dat het declareren voor het bouwdepot niet veel tijd mag kosten. Daarom is declareren via de app binnen 2 minuten gebeurd!

Lees meer
App En Portal Transparant