Betalingsproblemen of BKR-codering

Mijn klant verwacht of heeft betalingsproblemen

Ook wanneer de situatie van je klant verandert staan we voor jou en je klant klaar. Betalingsproblemen is voor niemand leuk, daarom denken we graag mee en zoeken we een passende oplossing.

Betalingsproblemen, en nu?

  • NIBC Direct & Wooncollect.nl

    Wooncollect is gespecialiseerd in het begeleiden van particuliere klanten die moeite hebben met het betalen van hun hypotheek. Wooncollect helpt, geeft advies en begeleidt klanten bij betalingsachterstanden. NIBC Direct en Wooncollect staan dus samen klaar om jouw klant te helpen. Ga naar Wooncollect.nl.

  • Bureau Krediet Registratie (BKR)

    Een betalingsprobleem is al vervelend genoeg voor je klant. Toch is het verstandig dit al voorafgaande de aanvraag inzichtelijk te hebben. Je klant kan zelf bij BKR een overzicht opvragen van zijn of haar BKR-codering en dit aan jou als hypotheekadviseur voorlegggen.

Fved0la7epy

NIBC Direct & Wooncollect

  • Wooncollect is de bijzonder beheer afdeling van NIBC Direct. Wooncollect is gespecialiseerd in het begeleiden van particuliere klanten die moeite hebben met het betalen van hun hypotheek. Onze klanten kunnen rekenen op professionele hulp en begeleiding bij betaalachterstanden.

  • Contact

    Neem contact op met Wooncollect via 070 - 342 95 59. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Eazlo5tr2 C