Mijn klant wil extra aflossen, en nu?

Dat kan!

 • Boetevrij aflossen

  Je klant kan jaarlijks tot 15% boetevrij aflossen binnen de reguliere NIBC Direct Hypotheek en jaarlijks tot 20% boetevrij aflossen binnen de NIBC Direct Extra Hypotheek. Ook is het mogelijk binnen de NIBC Direct Extra Hypotheek om af te lossen vanuit eigen middelen. Dit kan tot 100% boetevrij. De genoemde percentages gelden per kalenderjaar en per oorspronkelijk leningdeel en je klant kan dit ook zelf regelen via onze MijnHyptheek Portal. 

 • Vanuit surplus extra aflossen

  Heeft je klant zijn of haar huidige woning verkocht? En is met die verkoopopbrengst onder andere ook de bij ons afgesloten overbruggingshypotheek afgelost? Dan kan het voorkomen dat er wegens een hogere verkoopopbrengst dan verwacht nog een surplus is dat de client ook graag aanvullend op de hypotheek zou willen aflossen. Indien dit bedrag boven de gestelde vrijstellingspercentages uitkomt, kunnen wij toch akkoord gaan dit bedrag zonder vergoeding als extra aflossing op de hypotheek in mindering te brengen.

 • Aflossen wordt beloond

  Lost je klant (extra) af en valt de hypotheek daarmee in een lagere risicoklasse? Dan belonen we je klant met een lagere hypotheekrente. Als adviseur hoef je hier niets voor te doen, dit gebeurt volledig automatisch.

7Q4A4510 Bewerkt2

MijnHypotheek portal en app

Extra aflossen, declareren voor je bouwdepot of je hypotheekzaken bekijken? Dat is snel en makkelijk gedaan met de MijnHypotheek portal en app!

Hypotheek App Login Left Transparent

Jij staat bij ons centraal

 • Geloof jij in een dossier? Denken wij graag met je mee

 • Altijd toegang tot onze expertise

 • Samen werken aan de beste oplossing voor jouw klant(en)

 • Van A tot Z op de hoogte van het aanvraagproces

Onze experts, jouw team

NIBC Direct is een verlengstuk van jouw team. Als hypotheekadviseur heb je een
deskundig aanspreekpunt met jarenlange ervaring die voor jou klaar staat.