NIBC Direct staat voor u klaar

Vrouw-intermediair.jpg

Verlenging openstaande offerte
Alle dossiers met een uiterste passeerdatum op of voor 6 april worden door NIBC Direct automatisch verlengd tot en met 17 april 2020, u hoeft hiervoor niets te doen. Heeft u dossiers die in de problemen komen door de uiterste passeerdatum? Dan kunt u ons mailen via TEAMNIBC@stater.nl. Wij doen alles binnen onze macht om ervoor te zorgen dat uw klant geen hinder ondervindt. 

Identificatie op afstand
Hoe minder fysiek contact, hoe beter. Onze regeling omtrent identificatie op afstand is daarom een handig alternatief. U kunt eenvoudig op afstand identificeren door uw klant tijdens een videogesprek te vragen het legitimatiebewijs naast het gezicht te houden. U hoeft geen stempel of handtekening aan te leveren. 

Ondertekening renteaanbod en bindend aanbod
Ook voor de ondertekening van het renteaanbod en het bindend aanbod is geen fysiek contact nodig. U mag het renteaanbod en bindend aanbod digitaal ondertekend toesturen. Voor het renteaanbod kunt u ook de e-mail van de klant die akkoord gaat met het renteaanbod uploaden.

Werktijdverkorting (Noodfonds overbrugging werkgelegenheid)
Is er een bindend aanbod uitgebracht? Dan zal NIBC Direct deze niet intrekken of wijzigen wanneer er Werktijdverkorting wordt ingeroepen. Is het bindend aanbod nog niet uitgebracht? Dan rekenen wij met het bij ons (laatst) bekende inkomen. Wij hanteren dus ons reguliere beleid.

Wij begrijpen dat er penibele situaties kunnen ontstaan wanneer bijvoorbeeld de ontbindende voorwaarden zijn verlopen maar een bindend aanbod nog niet is uitgebracht. Ook dan kunt u op ons rekenen, de Hypotheekdesk denkt graag met u mee. 

Respijttermijn naar 15 werkdagen
Wij verlengen de respijttermijn van 5 naar 15 werkdagen. Hierdoor kan uw klant langer gebruik maken van een eventueel lagere rente. Deze regeling geldt vooralsnog tot en met 30 april 2020.

Vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager.
Ronald Klapwijk - 06 310 413 18
Marco Waasdorp - 06 273 401 70
Edwin Berrevoet - 06 500 525 79