E-Accello (Stater)

E-Intermediair biedt online een actueel overzicht van de status van uw hypotheekaanvragen. U vindt hier ook aanvullende informatie over onderpand- en leninggegevens. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat is E-Accello?

Accello staat voor Acceleratie Offerte Acceptatieproces. E-Accello is de digitale dimensie hiervan. E-Accello is het vernieuwde E-Intermediair. Ons doel is om met dit systeem het offerte acceptatie proces te versnellen en te versimpelen. Alle gebruikersschermen van E-Intermediair hebben een compleet nieuw design gekregen. Ze zijn op een meer intuïtieve wijze vormgegeven. De functionaliteiten van de huidige versie van E-Intermediair (overzicht van actuele aanvragen, aanvullende informatie) zijn vernieuwd en uitgebreid. 

Hier vindt u een complete handleiding van E-Accello

Wat verandert er voor u?

E-Accello biedt u een aantal nieuwe functionaliteiten ten opzichte van E-Intermediair:

Toegang tot E-Accello

U kunt eenvoudig inloggen op E-accello. Om toegang te krijgen, hebt u wel eerst een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze zijn hetzelfde als voor het E-intermediair account wat u gebruikte. Hebt u die toegang niet? Klik dan op de link ‘Aanvragen Account’. U vult het formulier in. U ontvangt daarna een e-mail van Stater. Hierin staat een zogenoemd callnummer. Dit is de bevestiging dat uw informatie is ontvangen en in behandeling is genomen. Binnen 2 weken ontvangt u uw inloggegevens.

Voor vragen, nieuwe wachtwoorden of een storing neemt u contact op met de Stater Servicedesk via servicedesk@stater.nl. Omschrijf uw verzoek in uw e-mail en vermeld uw gebruikersnaam voor E-Accello. Onderteken de e-mail persoonlijk met de contactgegevens van uw kantoor.

Contactinformatie van Stater

Stater Servicedesk Postbus 2687 3800 GE Amersfoort Telefoon: 033 450 91 50 E-mail: servicedesk@stater.nl

Wij gebruiken cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies