E-Accello (Stater)

Header_Actueel.jpg

E-Intermediair biedt online een actueel overzicht van de status van uw hypotheekaanvragen. U vindt hier ook aanvullende informatie over onderpand- en leninggegevens. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat is E-Accello?

Accello staat voor Acceleratie Offerte Acceptatieproces. E-Accello is de digitale dimensie hiervan. E-Accello is het vernieuwde E-Intermediair. Ons doel is om met dit systeem het offerte acceptatie proces te versnellen en te versimpelen. Alle gebruikersschermen van E-Intermediair hebben een compleet nieuw design gekregen. Ze zijn op een meer intuïtieve wijze vormgegeven. De functionaliteiten van de huidige versie van E-Intermediair (overzicht van actuele aanvragen, aanvullende informatie) zijn vernieuwd en uitgebreid. 

Hier vindt u een complete handleiding van E-Accello

Wat verandert er voor u?

E-Accello biedt u een aantal nieuwe functionaliteiten ten opzichte van E-Intermediair:

  • De mogelijkheid om zelf de stukken als pdf te uploaden. Na verzending worden de stukken die u hebt ingezonden direct in de status van uw dossier bijgewerkt
    (Verzenden per mail niet meer mogelijk)
  • De mogelijkheid om op elk moment de uitgebreide status van uw aanvragen (nieuwe aanvragen en geaccepteerde offertes) in te zien.
  • Een overzicht van de stukken die u voor elk dossier moet aanleveren.
  • Het is sneller dan HDN. U werkt namelijk rechtstreeks in het Stater systeem. Hierdoor bent u niet afhankelijk van het HDN berichtenverkeer en uw softwarepakket wat vertraging kan opleveren.

Toegang tot E-Accello

U kunt eenvoudig inloggen op E-accello. Om toegang te krijgen, hebt u wel eerst een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze zijn hetzelfde als voor het E-intermediair account wat u gebruikte. Hebt u die toegang niet? Klik dan op de link ‘Aanvragen Account’. U vult het formulier in. U ontvangt daarna een e-mail van Stater. Hierin staat een zogenoemd callnummer. Dit is de bevestiging dat uw informatie is ontvangen en in behandeling is genomen. Binnen 5 werkdagen ontvangt u uw inloggegevens.

Voor vragen, nieuwe wachtwoorden of een storing neemt u contact op met de Stater Servicedesk via servicedesk@stater.nl. Omschrijf uw verzoek in uw e-mail en vermeld uw gebruikersnaam voor E-Accello. Onderteken de e-mail persoonlijk met de contactgegevens van uw kantoor.

Contactinformatie van Stater

Stater Servicedesk Postbus 2687 3800 GE Amersfoort Telefoon: 033 450 91 50 E-mail: servicedesk@stater.nl