Hypotheken voor starters

Direct de details in?

De mogelijkheden voor starters

Voor starters met een tijdelijk dienstverband is het mogelijk een hypotheek af te sluiten met een perspectiefverklaring vanuit het uitzendbureau (mits het uitzendbureau is aangemeld bij Stichting Perspectiefverklaring) of een intentieverklaring vanuit de organisatie waarbij jouw klant werkzaam is.

Ook voor starters die ondernemer zijn hebben we de oplossing. Vanaf 12 maanden ondernemen is er al een NIBC Direct Hypotheek beschikbaar! 

Nog geen 3 jaar flexwerker? Met een perspectiefverklaring en een arbeidsmarktscan is ook voor jouw klant een NIBC Direct Hypotheek mogelijk! Lees hier meer.

Huisarts in opleiding, advocaat-stagiair, promovendus? Ook voor specialisten in opleiding staan we graag klaar. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Ook voor starters die ondernemer zijn hebben we de oplossing. Vanaf 12 maanden ondernemen is er al een NIBC Direct Hypotheek beschikbaar! klik hier voor meer informatie.

Willen de (schoon)ouders van je klant een deel van de overwaarde van hun eigen woning schenken om een deel van de woning van de starter mee te financieren? Dat kan! Lees hier de mogelijkheden.

Onze oplossingen voor starters

  • Starterslening

    Met een starterslening kan je klant geld lenen om zijn of haar eerste huis te kopen. Het voordeel is dat je klant de eerste 3 jaar geen rente of aflossing betaalt, waardoor de maandlasten lager zijn. De starterslening kan je klant altijd boetevrij aflossen. Lees hier meer over de starterslening.

  • Maximale hypotheek

    Je klant kan tot maximaal 100% van de markwaarde van de woning financieren en in het geval van energiebesparende maatregelen zelfs tot 106%. 

  • Aflosvormen

    Een starter kan kiezen voor een annuïtaire, lineaire of tot 50% aflossingsvrije hypotheek. 

Download productkaarten
Jong Stel Vrouw Op De Rug Blij

Lees meer in onze digitale gids

We maken het voor jou als adviseur graag zo makkelijk mogelijk. Zo help je jouw klanten snel en zorgeloos. Iets toch niet helemaal duidelijk? Mail dan naar hypotheken@nibc.com of bel 070 342 5000.