Ons aanbod voor...

Specialisten in opleiding

Direct de details in?

Onze oplossing

Denk aan een arts in opleiding, een advocaat-stagiair en een promovendus. Vaak beroepen met een tijdelijk dienstverband. Eerste- en tweedejaars specialisten in opleiding hebben vaak geen intentieverklaring en onvoldoende arbeidsverleden om te worden gezien als flexwerker. Daarom biedt NIBC Direct met de Specialist in opleiding propositie een oplossing!

In het geval van een specialist in opleiding beschouwen wij het opleidingscontract als een intentieverklaring van de werkgever. In dat geval vormt de opleidingsvergoeding de basis voor de inkomenstoets. Let op: dit geldt alleen voor niet-NHG hypotheken. 

Bij NIBC Direct rekenen we geen renteopslag voor een specialist in opleiding. Dit betekent dat jouw klant als specialist in opleiding niet meer betaalt dan een ander. Wel zo eerlijk!

Specialist in opleiding

Ook zonder intentieverklaring is een hypotheek mogelijk bij NIBC Direct!

NIBC 6
;

Lees meer in onze digitale gids

We maken het voor jou als adviseur graag zo makkelijk mogelijk. Zo help je jouw klanten snel en zorgeloos. Iets toch niet helemaal duidelijk? Mail dan naar hypotheken@nibc.com of bel 070 342 5000.

   Waarom NIBC Direct

   • Aflossen wordt beloond

    Lost je klant (extra) af en valt de hypotheek daarmee in een lagere risicoklasse? Dan belonen we je klant met een lagere hypotheekrente. 

   • Een betrouwbare hypotheekverstrekker

    Al sinds 2008 zijn we actief op de Nederlandse markt. Een Nederlandse bank die denkt in mogelijkheden. Samen met jullie, de hypotheekadviseurs, blinken we uit in het verstrekken van hypotheken.

   • Persoonlijke App en portal

    Toegang via jouw persoonlijke app of portal. Je hypotheek aanpassen, extra aflossen of een declaratie voor je verbouwing? Alles overzichtelijk via MijnNIBCDirect.

   Hypotheek App Login Left Transparent