Onze oplossing voor vast en tijdelijk dienstverband

Voor aanvragers in loondienst

Onze oplossing

 • Maximale hypotheek

  De maximale hypotheek is 100% van de marktwaarde van de woning en 106% in geval van energiebesparende maatregelen. Het maximale leenbedrag voor de NIBC Direct Hypotheek is € 1.000.000,- voor de NIBC Direct Extra Hypotheek is dit € 1.250.000,-.

 • Box 3

  Het is mogelijk een box 3 leningdeel binnen de financiering op te voeren tot maximaal 100% van de marktwaarde (bijvoorbeeld van de bestaande hypotheek). 

 • Aflossingsvrij

  Je klant kan tot maximaal 50% van de waarde van de woning aflossingsvrij lenen.

Downloads
Vrouw Aan Tafel Met Telefoon Bovenaanzicht

Het dienstverband

De hypotheekaanvraag wordt bekeken aan de hand van het vaste inkomen van de aanvrager(s). 

Voor je klant met een tijdelijk dienstverband vragen wij je het volgende toe te sturen om de aanvraag te kunnen behandelen:

 • een intentieverklaring vanuit de werkgever, of;
 • een perspectiefverklaring van Stichting Perspectiefverklaring in het geval je klant werkt via een uitzendbureau. Dit uitzendbureau moet wel aangemeld zijn bij Stichting Perspectiefverklaring, of;
 • een arbeidsmarktscan. Deze scan is bedoeld voor flexwerkers in loondienst zoals een oproepkracht of werknemers die geen intentieverklaring hebben. Je klant kan deze arbeidsmarktscan zelf opvragen. 

Lees meer in onze digitale gids

We maken het voor jou als adviseur graag zo makkelijk mogelijk. Zo help je jouw klanten snel en zorgeloos. Iets toch niet helemaal duidelijk? Mail dan naar hypotheken@nibc.com of bel 070 342 5000.

   Waarom NIBC Direct

   • Aflossen wordt beloond

    Lost je klant (extra) af en valt de hypotheek daarmee in een lagere risicoklasse? Dan belonen we je klant met een lagere hypotheekrente. 

   • Een betrouwbare hypotheekverstrekker

    Al sinds 2008 zijn we actief op de Nederlandse markt. Een Nederlandse bank die denkt in mogelijkheden. Samen met jullie, de hypotheekadviseurs, blinken we uit in het verstrekken van hypotheken.

   • Persoonlijke App en portal

    Toegang via jouw persoonlijke app of portal. Je hypotheek aanpassen, extra aflossen of een declaratie voor je verbouwing? Alles overzichtelijk via MijnNIBCDirect.

   Hypotheek App Login Left Transparent