Ook mogelijk bij minder dan 3 jaar flexwerker of uitzendkracht

Voor flexwerkers en uitzendkrachten

Download onze productkaarten

Belangrijke kenmerken

Jouw klant kan tot maximaal 100% van de marktwaarde financieren. Lees hier meer over de NIBC Direct Hypotheek en hier over de NIBC Direct Extra Hypotheek.

Is je klant nog geen 3 jaar actief op de arbeidsmarkt en maakt hij/ zij gebruik van een perspectiefverklaring of arbeidsmarktscan, dan is NHG verplicht. Is je klant langer dan 3 jaar actief kan het inkomen gemiddeld worden conform NHG normen. Wij hanteren dit voor NHG en niet-NHG.

Is je klant minder dan 3 jaar flexwerker of uitzendkracht? Geen probleem bij NIBC Direct! Met een perspectiefverklaring of arbeidsmarktscan kan je klant ook dan een hypotheek aanvragen. Lees hieronder meer over de perspectiefverklaring. 

Perspectief verklaring

  • Een hypotheek, dat kan!

    Is jouw klant minder dan 3 jaar flexwerker of uitzendkracht? Ga na of je klant in aanmerking komt voor een arbeidsmarktscan of een perspectiefverklaring. Deze perspectiefverklaring mag maximaal 6 maanden oud zijn. De hypotheek berekenen wij in dit geval op basis van het inkomen uit de perspectiefverklaring / arbeidsmarktscan of het huidig inkomen uit de werkgeversverklaring.

  • Stichting Perspectiefverklaring

    Let op: het uitzendbureau of een taxateur perspectief verklaring die de perspectiefverklaring maakt, moet aangesloten zijn bij Stichting Perspectiefverklaring. Klik op onderstaande button om naar de website van Stichting Perspectiefverklaring te gaan voor meer informatie. 

  • Perspectiefverklaring aanvragen

    Alleen het uitzendbureau of de taxateur perspectiefverklaring van jouw klant kan de perspectiefverklaring bij Stichting Perspectiefverklaring aanvragen. Jouw klant zal de perspectiefverklaring dus bij jou moeten aanleveren. 

Ga naar Stichting Perspectief
Vrouw Achter Laptop In Tuin

Lees meer in onze digitale gids

We maken het voor jou als adviseur graag zo makkelijk mogelijk. Zo help je jouw klanten snel en zorgeloos. Iets toch niet helemaal duidelijk? Mail dan naar hypotheken@nibc.com of bel 070 342 5000.