De oplossing voor een overbrugging

Direct de details in?

90% overbruggingskrediet bij onverkochte woning

  • Gezien de ontwikkelingen op de huizenmarkt, passen wij ons acceptatiebeleid aan voor overbruggingskredieten. Per 3 oktober 2022 zal, indien de woning niet onherroepelijk verkocht is, bij berekening van de maximale overbrugging uit worden gegaan van 90% van de marktwaarde van de bestaande woning. We vinden het belangrijk dat er veilig en verantwoord wordt gefinancierd. Daarom hebben wij besloten om dit marktconforme beleid te hanteren. 

    - Casper Franken, Hypotheekdesk -

Lees hier meer
Wouter Keuris Fotografie 13

Deze documenten hebben we nodig...

Laptop Telefoon Koffie
  • Stuur ons de saldo-opgave van de huidige hypotheek van je klant. 

  • Stuur ons een opgave van de maandlasten (rente, aflossing, premie).

  • Stuur ons een (desktop)taxatierapport of waardeverklaring met een maximale verkooptermijn van zes maanden.

  • Stuur ons een bankafschrift waaruit de benodigde eigen middelen blijken. Houdt rekening met 12 maanden dubbele lasten en indien van toepassing de restschuld. 

  • Dan moet je klant dit aantonen met een verkoopovereenkomst waarvan de ontbindende voorwaarden zijn verlopen. Stuur ons deze verkoopovereenkomst toe.

Handleidingen

Download hier de handleidingen voor het juist invoeren van de meeneemhypotheek. Zo houdt u meer tijd over voor de leuke dingen.

Hypotheek Deuren Groen Geel

Lees meer in onze digitale gids

We maken het voor jou als adviseur graag zo makkelijk mogelijk. Zo help je jouw klanten snel en zorgeloos. Iets toch niet helemaal duidelijk? Mail dan naar hypotheken@nibc.com of bel 070 342 5000.