Wooncollect & Duaal toetsen

Nieuwsbrief 17 november 2020

Wij denken met u en uw klanten mee

Voorziet u of uw klant (toekomstige) betalingsproblemen? Ook dan denken wij graag mee. Hoe eerder (toekomstige) betalingsproblemen worden opgemerkt hoe beter wij kunnen helpen.

Wooncollect, de Bijzonder Beheer afdeling van NIBC Direct, staat klaar om u en uw klanten te helpen. Wooncollect is te bereiken via: 070- 342 95 59 of via info@wooncollect.nl. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.

 

Duaal toetsen mogelijk

Per 1 december 2020 biedt NIBC Direct de mogelijkheid om duaal te toetsen. Hierdoor is het mogelijk om per 1 december 2020 een aanvraag in te dienen conform de NHG Voorwaarden en Normen 2021 of 2020. Voor dossiers waarin de NHG Voorwaarden en Normen 2021 de basis zijn van het renteaanbod geldt dat de definitieve offerte pas na 1 januari 2021 wordt uitgebracht.

 

Stater stopt ondersteuning Internet Explorer

Per 1 januari 2021 stopt Stater met de ondersteuning van Internet Explorer. Indien u via Internet Explorer een Stater applicatie opent dan merkt u dat dit minder goed werkt dan normaal. Wij adviseren u daarom gebruik te maken van een andere browser, bijvoorbeeld Chrome.