Verlenging geldigheidsduur offertes NIBC Direct

Nieuwsbrief 8 oktober 2020

 

Beste adviseur,

Zoals u wellicht weet betalen kopers tot 35 jaar per 1 januari 2021 hoogstwaarschijnlijk eenmalig geen overdrachtsbelasting bij aankoop van een woning. Dat scheelt hen 2% van de aankoopprijs.

Heeft u lopende of finaal akkoord gegeven dossiers, maar komt u in de knel met de geldigheidsduur waardoor er niet na 1 januari 2021 gepasseerd kan worden? Dan bieden wij u graag een oplossing.

Is het een dossier waarbij tenminste 1 aanvrager jonger is dan 35 jaar en de geldigheidsduur van de offerte afloopt op 15 november of later? Dan verlengt NIBC Direct eenmalig de geldigheidsduur t/m 15 januari 2021. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Zo heeft uw klant 2 weken de tijd in het nieuwe jaar om te passeren en wordt hierdoor vrijgesteld van overdrachtsbelasting.

Direct de verlenging aanvragen? Dit regelt u eenvoudig door contact op te nemen met onze Stater mid-office of uw Service Provider.

Kort onderhoud systemen Stater

Van vrijdag 9 oktober 18:00 tot zaterdag 10 oktober 09:00 uur zijn de Stater systemen, waaronder E-adviseur, wegens technisch onderhoud niet bereikbaar. U kunt dan dus geen gebruik maken van de online omgeving.

U kunt gedurende deze onderhoudsavond aanvragen via HDN indienen, deze worden na het onderhoud in behandeling genomen.