Actuele klantdata bekijken in E-adviseur

In deze nieuwsbrief meer informatie over duaal toetsen, onderhoudsweekend Stater en de nieuwst podcast over verduurzamen met Maarten Scholtheis (Productmanager Hypotheken), Ninorta Demir (Hypotheekadviseur, finalist SEH Duurzaamheidsaward) en Jack Reukema (Director Marketing & Partnerships bij De Energiebespaarders). Ze bespreken waar ze tegenaan lopen, hoe ze dit oplossen en hoe we ons gezamenlijk kunnen inzetten voor het verduurzamen van de woningmarkt. Beluister direct de podcast.

"Laten we het gemakkelijk houden en niet op elkaars stoel gaan zitten."

Tips van Ninorta voor tijdens een hypotheekadvies:

  • Sta er zelf achter.
  • Je hoeft er niet veel verstand van te hebben, maar wel weten waar je klanten naartoe kan sturen.
  • Adviseer in ieder geval het energiebespaarbudget, tijdens de looptijd kan bepaald worden welke maatregelen genomen worden.

Beluister de podcast

Duaal toetsen NHG normen 2022/2023

Vanaf maandag 28 november biedt NIBC Direct de mogelijkheid om duaal te toetsen. Hierdoor is het mogelijk om per deze datum een aanvraag in te dienen conform de NHG Voorwaarden en Normen 2022 of 2023. Voor dossiers waarin de NHG Voorwaarden en Normen 2023 de basis zijn van het renteaanbod geldt dat de bindende overeenkomst pas na 1 januari 2023 kan worden uitgebracht.

Onderhoudsweekend Stater

Hierbij willen wij u informeren dat er een onderhoudsweekend gepland staat voor alle Stater systemen. Dit zal plaatsvinden in het weekend van zaterdag 19 november 2022 17:00 uur t/m zondag 20 november 2022 17:00 uur.

Tijdens de werkzaamheden zullen de Stater systemen niet beschikbaar zijn. HDN berichten worden gebufferd en na openstelling van het systeem alsnog automatisch verwerkt.