NIBC Direct geeft investeerders een (t)huis

Uw vermogen stallen op een spaarrekening dat is anno 2021 niet meer de meest rendabele optie. Investeren in stenen biedt daarentegen een heel ander perspectief. Toch zijn er zaken waar uw klant rekening mee moet houden en die uw klant goed van tevoren moet bedenken voordat hij of zij een ‘huisbaas’ wordt. Onze collega's Edwin en Marco vertellen u hier alles over. Nieuwsgierig geworden? Lees hier de nieuwste blog.


Verruiming voorwaarden

Wist u dat wij onze voorwaarden voor de NIBC Direct Investeringshypotheek verruimd hebben? Lees ze hieronder.

De maximale LTV
Per 1 oktober 2020 is de maximale financiering van de NIBC Direct Investeringshypotheek verhoogd van 70% naar 75% van de marktwaarde in verhuurde staat.

Aflossen
Nieuw is dat het meerdere, het deel van de lening boven 50%, in 30 jaar lineair afgelost kan worden. Voorheen moest dat in 10 jaar.

Rekentool NIBC Direct Investeringshypotheek
De rekentool is aangepast naar de verruimde voorwaarden, bekijk hem hier: de rekentool.

Bouwdepot mogelijk
Zowel bij nieuwbouw als bestaande bouw is het mogelijk de NIBC Direct Investeringshypotheek aan te vullen met een bouwdepot van minimaal 7.500 euro en een maximum doorlooptijd van 12 maanden (bestaande bouw) en 24 maanden (nieuwbouw).

Meer weten over de NIBC Direct Investeringshypotheek? Bekijk de productkaart. Bekijk hier de productkaart.

 

Luister nu Onroerend Goed

Bent u al bekend met onze podcast Onroerend Goed, de eerste podcast over hypotheken in Nederland? Luister nu één van onze podcastafleveringen. In deze podcast gaan we dieper in op verschillende facetten binnen de wereld van hypotheken. We bespreken o.a. bijzondere klantcases, ons acceptatiekader en ook ontvangt u handige tips & tricks van uw collega-adviseurs. Luister hier de podcast.

 

Nieuwsbrief 4 maart 2021