Verruiming Investeringshypotheek

Goed nieuws voor u en uw klanten! NIBC Direct heeft het beleid voor de Investeringshypotheek flink verruimd. Wij zetten de belangrijkste zaken graag voor u op een rij:

  • Voorheen was de Investeringshypotheek alleen mogelijk binnen geselecteerde gemeenten. Nu kan de NIBC Direct Investeringshypotheek voor woningen binnen heel Nederland afgesloten worden.
  • Heeft uw klant een woning gekocht, maar (nog) niet verhuurd? Bij NIBC Direct mag 50% van de potentiële huurinkomsten meegenomen worden als inkomen!
  • De maximale LTV in verhuurde staat is verhoogd tot wel 80%. Bereken de maximale leencapaciteit van uw klant met onze nieuwe rekentool.

Door de invoering van de bovenstaande verruimingen sluit onze propositie nog beter aan bij de wensen van (potentiële) investeerders. Zo geeft NIBC Direct investeerders een (t)huis. Bekijk alle voorwaarden nu in onze Hypotheekgids.

Verwerkingtermijnen verkort

In de maanden mei, juni en juli liepen de verwerkingstermijnen helaas op, dit is gelukkig voorbij. NIBC Direct heeft flink 'de schouders' eronder gezet. Wij zijn daarom trots u te kunnen melden dat de verwerkingtermijnen weer zo goed als op één dag zitten. Altijd op de hoogte van de meest actuele verwerkingtijden? Bekijk ze hier.