Eén proces voor alle leningen

Wist u dat wij bij NIBC Direct één proces voor kleine en grote hypotheekaanvragen hanteren? Of het nu gaat om een hypotheekaanvraag van onder – of boven de 1 miljoen, u mag van ons dezelfde snelheid, dienstverlening en service verwachten die u van ons gewend bent. Dit betekent een zoveel mogelijk automatisch proces waarbij de nadruk ligt op het zo snel mogelijk verstrekken van de offerte. Uiteraard staat de Hypotheekdesk voor u klaar om lastige zaken voor te bespreken. Zo houdt u tijd over om uw klant optimaal te adviseren. Makkelijk toch?

Net even anders, is voor ons heel gewoon

Doelgroepen als expats en senioren zijn al jaren meer dan welkom voor een hypotheek bij NIBC Direct. Ook helpen we klanten met hypotheekoplossingen die net een tikkie anders zijn. En dat opent deuren! Soms lijkt een aanvraag net even wat anders, maar voor NIBC Direct is dat heel gewoon. 

Lees het hier

Onze Hypotheekdesk: het verlengstuk van uw team

Valt een aanvraag buiten de kaders, is de vraag complex of gewoon net even anders? Dat is geen probleem bij NIBC Direct. Neem contact op met onze Hypotheekdesk. Onze experts van de Hypotheekdesk en Buitendienst hebben jarenlange ervaring en aan één woord genoeg. Ze denken graag met u mee en gaan samen op zoek naar een oplossing.

Neem contact op