Blackstone nieuws

Beste adviseur,


NIBC Direct is er tijdens beslissende momenten. Vandaag hebben wij ons eigen beslissende moment. Zoals u wellicht in de media heeft gezien, is de overname van NIBC door Blackstone nu officieel. Voor u als adviseur verandert er niets, wij blijven voor u en uw klanten klaarstaan zoals u van ons gewend bent.

De overname markeert een belangrijke mijlpaal in onze 75 jaar historie en we zijn trots op de stappen die we, mede dankzij u, de afgelopen jaren hebben gezet. De overname waarborgt de duurzame groei van NIBC Direct op lange termijn en creëert zo waarde voor alle belanghebbenden. Zo staan we ook in de toekomst voor u en uw klanten klaar.

Het wereldwijde netwerk en de uitgebreide ervaring van Blackstone zullen technologische innovaties versnellen, waardoor NIBC’s professionele, ondernemende en inventieve karakter wordt versterkt.

Het feit dat we van eigenaar wisselen zal onze manier van werken en de producten en diensten die we aan u leveren niet veranderen. Uiteraard blijven we onze klantgerichte strategie uitvoeren en er voor u zijn, zoals u van ons gewend bent. Ook in uitdagende tijden.

Wij kijken uit naar de volgende fase in de lange en rijke geschiedenis van de bank – samen met u!

Voor meer informatie over de overname of wat wij voor u kunnen betekenen, vragen wij u contact op te nemen met uw accountmanager.